Početna O nama Stanovi Poslovni prostor Planirani projekti Galerija slika Naši partneri Reference Kontakt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Stanovi

VANĐELA TOME br. 15, naselje Braće Jerković na Voždovcu.

Gradnja stambeno poslovnog objekta P0+Su+P+2+Pk ukupne bruto kvadrature od 800 m2 započeta je oktobra 2010. godine a očekivani završetak je planiran za mesec Oktobar 2011. godine. Objekat sadrži ukupno 15 stanova i nalazi se u mirnoj rezidencijalnog zoni naselja Braće Jerković. Lokacija ovog objekta je veoma korisna budućim kupcima stanova jer se nalazi u neposrednoj blizini obdaništa (svega 600m od obdaništa Čika Jova Zmaj), osnovnih škola (svega 200m od nejbliže Osnovne Škole Branislav Nušić) kao i drugih srednjih škola i gimnazija. Napomenuli bismo i dobru povezanost linijama GSP-a, kao i autoput koji je udaljen samo 1.9km za one koji raspolažu kolima. U neposrednoj blizini objekta do kraja 2011. godine biće izgrađen novi Sportsko-rekreativni centar Voždovac, ukupne površine od 72.400 m2, u sklopu koga će se naći hotel i veliki shopping centar. 

Izvođačkoj firmi KVM doo poklonili smo poverenje da brine o načinu gradnje naših objekata. U gradnji se najčešće koriste prirodni materijali: giter blok, cigla, LMT tavanice i drugi opekarski proizvodi koji su po svojoj prirodi zdraviji, lakši za korišćenje i bolji izolatori od betona. Beton se koristi samo u meri u kojoj to zahteva konstruktivna stabilnost objekta. Posebno bismo istakli korišćenje najkvalitetnije hidroiozolacija Nemačkog prozvođača Bauplus.

Standardni kvalitet gradnje objekta uključuje fasadni „sendvič zidove“, PVC stolariju, sigurnosna ulazna vrata, interfon, kao i video nadzor preko kablovske televizije i dr.

Fasade se rade kvalitetnim i dugotrajnim materijalima kao što su cepana silikatna opeka, kulirplast, ili veštački kamen. Spoljašnji izgled je moderan i arhitektonski osmišljen tako da se uklapa u rezidencijalnu zonu u kojoj se objekat nalazi.

Eksterijer

Enterijer

Prizemlje

Prvi sprat

Drugi sprat

Potkrovlje

   

 

 

web dizajn > www.deoposla.com